Een van de leukste bezigheden tijdens de feestdagen is een reis te kiezen voor het Nieuwe Jaar en te genieten van de voorpret terwijl het buiten nog donker en koud is.
Riesling Reizen heeft een bijzondere voorjaarsreis voor liefhebbers van wijn en lekker eten: wijnweekend in de Pfalz.
Wijn spijs reizen naar de PfalzDe reis gaat per comfortabele Royal Class touringcar met gelijkgestemden naar het stadje Deidesheim in de Pfalz, waar we verblijven in het comfortabel hotel**** Steigenberger aan de rand van de beroemde wijngaard Paradiesgarten.
Via een stop in Koblenz komen we tegen de avond aan in Deidesheim waar Andreas Siben ons ontvangt in zijn Siben’s Gutsküche met locale gerechten en een bijpassend wijnarrangement. De volgende dag zijn we  te gast bij beroemde wijnmakers als Reichsrat von Buhl en Von Winning. ’s Avonds in Neustadt aan de Weinstrasse een uitgebreid diner met bijpassend wijnarrangement in restaurant Moro. Jonge koks met vermelding in de Gault & Millau maken een bijzonder diner. Bij mooi weer zitten we in de tuin met uitzicht op de wijngaarden.
De laatste dag rijden we terug via de Moezel met een bezoek aan het idyllische stadje Traben-Trarbach. Vlakbij langs de steile rivierhellingen liggen de wijngaarden van Markus Molitor. Bij deze eigengereide wijnmaker sluiten we ons wijnavontuur af voor de terugreis naar Nederland.
Gaat u mee in het voorjaar genieten van Duitse wijn en spijs?