Maak kennis met de bruisende stad Berlijn, waar de jeugd de toekomst heeft. Een stad vol culinaire eilandjes van wijnbars tot luxe restaurants. Naast een moderne stad, die zich snel heeft ontwikkeld tot een van de culture centra van Europa, een stad met een lange geschiedenis.
Een privé reis met uw eigen chauffeur en reisleider. Samen met familie of zakenrelaties in uw eigen bubbel van deur tot deur.
Tijdens de reis bezoeken we de voormalige DDR grensovergang Marienborn om aan het eind van de dag het hotel te bereiken.
De eerste avond gaan we naar een van de culinaire hotspots in de hippe wijk Prenzlauerberg. De volgende ochtend een stadstour, waar een ‘local’ Berlijner de hoogtepunten van zijn stad toont. De Reichstag en Brandenburger Tor, via Unter den Linden rijden we naar de Alexanderplatz voor een koffiepauze. Via de voormalige Stalin Allee, tegenwoordig de Frankfurter Allee, rijden we naar de Potsdamer Platz voor de lunch.

Flexibel boekbaar met gunstige annuleringsvoorwaarden

’s Middags de mogelijkheid voor een bezoek aan de tentoonstelling Topography des Terrors over het Nazi en Stasi verleden van de stad. Of we gaan naar het Museen Insel voor een bezoek aan een van de klassieke musea, zoals het Altes Museum, waar u oog in oog kunt staan met Nefertiti uit het oude Egypte.
’s Avonds bezoek aan Opera of Ballet, maar we kunnen ook culinair gaan genieten in een van de toprestaurants van de stad met uitgebreide wijnkaart voor een uitstekende wijn-spijs combinatie.
De volgende ochtend ter vrije besteding of een bezoek aan een van de vele markten van de stad. Op de terugweg gebruiken we de lunch in Sanssouci bij Potsdam.
In de avond arriveren we in Nederland waar u thuis voor de deur wordt afgezet.
Een korte, boeiende reis.